Sommaren börjar övergå till höst, varma vatten börjar kylas av, loppen i kalendern börjar ta slut. Helt enkelt så är Öppet Vatten säsongen 2016 snart över i Sverige.

Vill man inte hänga under sin våtdräkt än eller bege sig till varmare breddrader och vattentemperaturer så är det inte försent riktigt än. Under sista helgen i augusti så kan man fortfarande simma OW på bl a följande ställen runt om i landet.

Motala Kanalsim 21 augusti:

MOTALA Kanalsim arrangeras av Motala Simsällskap sista lördagen i augusti varje år. En sträcka på ca 1900m på sveriges bästa arena för Öppet vatten, Göta Kanal. Mitt i Motala, Östergötlands sjöstad

Läs mer här

Norrvikens Open Water – NOW Challenge och NOW Swim 28 augusti

Turebergs Simklubb arrangerar den 28/8 2016 för första gången NOW Challenge och NOW Swim. i inbjudan säger de ”-Vi vill genom att skapa Stockholm längsta Open Water lopp ge fler personer en möjlighet att utmana sig själva och att upptäcka simning som tränings och tävlingsform i en naturnära miljö.”

Verkar det lockande så hittar du mer här

Torekov Open Water 28 augusti

IS GÖTA TRIATHLON & TOREKOV BY är stolta att för första gången få bjuda in till en unik Open water tävling från Hallands Väderö till Torekov den 28 augusti 2016 kl 09.30.

Vill du också simma i havet så klicka här

58193027-Dt6Dz 6177831[1] Runn