Sommaren flyger förbi och jag har nu semester i tre veckor innan termin sju börjar.  Sommarjobbet är klart och jag behöver inte simma efter 17.00 eller gå upp 05.20 för att springa längre. Gud vad skönt! Dessutom börjar det närma sig swimrun-premiär för mig. Eller, premiär efter operationen. Lite nervös börjar jag allt bli. Över att det ska regna och bli halt så att jag halkar och knät hoppar ur led trots operationen, över att jag inte ska orka springa eller att jag inte ska klara av att ta mig upp och ner ur vattnet på hala klippor. Tur att det inte är så mycket löpning i Juniskär swimrun! Bara runt 15 km tror jag. Däremot betydligt längre simning – runt 4000 m. Det gillas!

Än har vi inte testad vare sig våtdräkt eller skor inför tävlingen. Med bara sex dagar kvar börjar det verkligen vara dags att göra det (det var dags att göra det för länge sen)! Diverse krångel med storlek och beställningar gör dock att mina skor inte har kommit än (!). Jag fick till slut be mamma att köpa dem i Stockholm och posta, för leveranstiden efter byte av storlek var för lång och Icebug acceleritas verkar inte finnas i hela Sundsvall. Förhoppningsvis kommer de imorgon eller på tisdag så att jag hinner springa i dem i alla fall en gång!

Nu ska jag äta äppelpaj och kolla på OS. Det finns inget mer inspirerande än att titta på de som verkligen kan simma!

Bjuder på en bild från Sundsvalls klassikersim när jag kom mot mål utan badmössa #sidsjöodjuret

160730 Deltagare simmar under Sundsvalls klassikersim den 30 juli 2016 i Sundsvall. Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN / kod NJ / 74173
Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN / kod NJ / 74173