Partners

Svensk Simidrott

Svenska Simförbundet (SSF) bildades 23 mars 1904 och ingår sedan samma år i Riksidrottsförbundet. Simidrottare i landslag har sedan 1904 erövrat ett mycket stort antal internationella medaljer vid EM, VM och OS.
www.svensksimidrott.se
Facebook
Twitter

Ångaloppet

Din styrka och uthållighet sätts på prov under tuff terränglöpning – din förmåga att behålla lugnet och vara fokuserad ställs på sin spets då du simmar och navigerar i öppet vatten. 20 km terränglöpning, 2 km simning, 12 öar och kobbar gör Ångaloppet till ett annorlunda och vackert lopp i Sörmlands skärgård.
www.ångaloppet.se
Facebook
Instagram
Twitter

HEAD SWIMMING

HEAD är ett starkt varumärke inom alpin skidåkning och tennis. Nu har man gjort en stor satsning på simning och triathlon där man tagit fram ett brett produktsortiment och snabbt etablerat sig som en viktig aktör i simvärlden. I produktsortimentet ingår våtdräkter för triathlon och Öppet Vatten-simning, goggles, swim wear, triathlon wear och tillbehör.
www.head.com/swimming
Facebook
Instagram

MEDLEY

Medley driver bad- och friskvårdsanläggningar runt om i landet och jobbar för att få fler människor att aktivera sig på land och i vattnet. Varje år lockar Medleys simkole- och crawlkursverksamhet över 15 000 deltagare.
www.medley.se
Facebook
Instagram
Twitter

Vansbrosimningen

Upplev gemenskap, glädje och folkfest under några sköna simmardagar i Vansbro! Vansbrosimningen erbjuder något för alla, kvinnor som män, ung som gammal, elit eller motionär i en naturskön miljö. Vansbrosimningen är Sveriges största öppet vatten-evenemang och ingår i En Svensk Klassiker.
Vansbrosimningen.se
Facebook
Instagram
Twitter