Möt simhjältarna

Simning är en naturlig det av sommaren. I år mer än någonsin! Här kan du följa några av de simhjältar som slåss om medaljer under OS i Rio och se mästerskapet ur deras synvinkel. Du kan också ta del av deras möten med sportpro­filen Jonas Karlsson. De har dessutom hjälpt oss ta fram massor av tips om hur du kan bli en bättre simmare, oavsett om du är på tävlingsnivå eller om du bara vill kunna känna dig tryggare i vattnet.

Simhjältarnas bejublade återkomst

Se hur det gick till när OS-simmarna blev firade på Eriksdalsbadet i Stockholm efter att ha kommit hem från succé-mästerskapet i Rio.

Jonas träffar Ida Marko-Varga

Efter OS i London födde Ida Marko-Varga sitt första barn och trodde att karriären som elitsimmare var över. Ödet ville dock annorlunda och nu förbereder hon sig för sitt fjärde OS.

Jonas Karlsson träffar Simon Sjödin

När de flesta kompisarna valde att börja med fotboll eller innebandy gick Simon istället till simhallen. Följ med när han berättar om sin resa från Vårberg till Rio!

Jonas träffar Michelle Coleman

I simningen hittade Michelle glädje, gemenskap och nya kompisar. Med tiden kom Kvarnbadet i Vallentuna att bli hennes andra hem. Nu är siktet inställt på Rio och nya utmaningar!