Vilken otroligt rolig och inspirerande helg jag haft. Ett välbehövligt avbrott från all vardag. Jag tog ledigt i fredags från jobbet och tog bilen till Falkenberg och det fina Klitterbadet i anslutning till hotell Strandbaden där jag hade ordnat boende. Det var god uppslutning på simmare från hela landet, även några enstaka simmare från våra nordiska grannländer hade hittat till Falkenberg. Många bekanta ansikten att hälsa på och prata med. Lika mycket som det är en simtävling är det också ett socialt event. Härligt att få träffa andra vuxna människor som också nördat in sig på simning.
Jag hade satsat alla kort på en distans, nämligen 1500m frisim och det var all in som gällde där. Jag fick starta i det näst snabbaste heatet och fick en bra bana i mitten av bassängen. Det var stor anspänning precis innan starten, men så fort jag dök i vattnet försvann nervositeten. Vi var 5st anmälda i min åldersklass 40-44år och jag lyckades efter ett kontrollerat lopp simma hem en silvermedalj. Badmössan gled av mig efter ca 500-600m och det störde min simning under en kortare stund i loppet.  Jag är verkligen så glad för min silvermedalj.